eidhseis365.gr
LIFE STYLEΕΛΛΑΔΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (20-26/7/2023)

Κοινοποίηση

Εποχή απολαύσεων και ιδανική στιγμή για το ξεκίνημα των διακοπών σας.

ΚΡΙΟΣ

Τις επόμενες μέρες θα σας απασχολήσουν επαγγελματικά ζητήματα, τα οποία θα προκαλέσουν ιδιαίτερο άγχος στους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο. Στις 20/7 ο κυβερνήτης σας Άρης, σε αντίθεση με τον Κρόνο, μπορεί να προκαλέσει εμπόδια στα επαγγελματικά. Ενδεχομένως να προκύψει ένα θέμα υγείας ή να πέσουν τα επίπεδα της ενέργειάς σας. Από τις 23/7, που εισέρχεται ο Ήλιος στον Λέοντα, θα είναι ιδανική εποχή για ανάπαυλα και απολαύσεις. Το 2ο δεκαήμερο έχετε αυξομειώσεις στα οικονομικά. Η εποχή δεν είναι κατάλληλη για επενδύσεις, ενώ μπορεί να προκύψουν και εντάσεις με το ταίρι σας. Ιδιαίτερη προσοχή στις 23/7 που πραγματοποιείται το τετράγωνο Ερμή – Ουρανού. Με την επιστροφή της Αφροδίτης σε ανάδρομη πορεία από τις 23/7 μέχρι τις 4/9, εσείς του 3ου δεκαημέρου μπορεί να επανεξετάσετε τη σχέση σας ή να επανασυνδεθείτε με έναν πρώην έρωτα.

ΤΑΥΡΟΣ

Εποχή απολαύσεων για τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο, ιδανική στιγμή για ξεκίνημα των τις διακοπών σας. Ωστόσο, υπάρχουν κάποια συναισθηματικά ζητήματα που σας φορτίζουν και δεν έχετε πολλή διάθεση για κοινωνικές επαφές. Αποστασιοποιηθείτε από τα γεγονότα και προσπαθήστε να ξεκαθαρίσετε σκέψεις σας που ενδεχομένως να διογκώνονται στο μυαλό σας. Το 2ο δεκαήμερο είστε επικεντρωμένοι στις ανάγκες της οικογένειας, αλλά χρειάζεστε χρόνο με τον εαυτό σας. Η ανάγκη σας για ανάπαυλα είναι αυξημένη και αποτελεί αιτία εντάσεων στο σπίτι. Εξοικονομήστε χρόνο για εσάς και φροντίστε να αναπληρώνετε τις δυνάμεις σας. Για το 3ο δεκαήμερο το μεγάλο γεγονός του μήνα είναι η επιστροφή του κυβερνήτη σας Αφροδίτη σε ανάδρομη πορεία στις 23/7. Μέχρι τις 4/9, εάν είστε στη διαδικασία πώλησης ή αγοράς ακινήτου, μπορεί να προκύψουν καθυστερήσεις, ή να επανέλθει στην επιφάνεια ένα οικογενειακό ζήτημα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οικογενειακά ζητήματα θα απασχολήσουν τις επόμενες μέρες τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο και ενδεχομένως να αλλάξουν οι συνθήκες στην καθημερινότητά σας. Η φροντίδα ηλικιωμένων, κάποια μετακόμιση ή βλάβη στο σπίτι σε συνδυασμό με την αύξηση ευθυνών στα επαγγελματικά σας θα δοκιμάσουν τις αντοχές σας. Από τις 23/7, που εισέρχεται ο Ήλιος στον Λέοντα, θα έχετε πολλές μετακινήσεις και επαφές με αγαπημένα πρόσωπα. Το 2ο δεκαήμερο έχετε κάποια επικοινωνιακά προβλήματα με οικείους, αλλά δεν είναι κατάλληλη εποχή να τα λύσετε. Εμπορικές συμφωνίες, υπογραφές συμβολαίων και οι μετακινήσεις σας χρήζουν προσοχής. Για το 3ο δεκαήμερο η επιστροφή της Αφροδίτης σε ανάδρομη πορεία στις 23/7 θα σημάνει την έναρξη ενός κύκλου γεγονότων που θα σας βάλουν σε διαδικασία επαναπροσδιορισμού των σχεδίων σας. Μέχρι τις 4/9 θα είστε πιο εσωστρεφείς και ράθυμοι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Διανύετε μια δημιουργική περίοδο οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο, οι ιδέες σας είναι πολλές και αναζητάτε άτομα που θα στηρίξουν την υλοποίησή τους, ωστόσο μπορεί να σας πιάσουν αμφιβολίες ή φόβος που θα αναστείλουν τα σχέδια σας. Μην αφήσετε μια ταλάντευση ή την έλλειψη πίστης να σας απογοητεύσει και μελετήστε προσεκτικά όλες τις παραμέτρους. Ταξίδια και μετακινήσεις θα συναντήσουν εμπόδια στις 20/7. Από τις 23/7, που εισέρχεται ο Ήλιος στον Λέοντα, θα δώσετε έμφαση σε οικονομικά ζητήματα. Το 2ο δεκαήμερο έχετε κλειστεί στο σπίτι λόγω οικονομικής στενότητας και αποφεύγετε τις κοινωνικές επαφές, ωστόσο υπάρχουν εναλλακτικές και οικονομικές λύσεις για ψυχαγωγία. Η Αφροδίτη γυρίζει σε ανάδρομη πορεία στις 23/7 και μέχρι τις 4/9 δεν θα είναι κατάλληλη εποχή για διαπραγματεύσεις και συμφωνίες ή σημαντικές αγορές. Μια συνεργασία μπορεί να λήξει λόγω οικονομικών διαφορών.

ΛΕΩΝ

Οικονομικά ζητήματα θα απασχολήσουν το προσεχές διάστημα τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο, που θα σας φέρουν σε αντιπαράθεση με οικείους. Ενδεχομένως να αφορούν μια κληρονομιά, την περιουσία σας. Ιδιαίτερα δύσκολη μέρα για συμφωνίες είναι στις 20/7. Από τις 23/7, που εισέρχεται ο Ήλιος στο ζώδιό σας, ξεκινά η εποχή των γενεθλίων σας και θα είστε οι πρωταγωνιστές του καλοκαιριού. Η ενέργειά σας και η γοητεία σας θα είναι στα ύψη και θα βελτιώσετε την ερωτική σας ζωή. Το 2ο δεκαήμερο έχετε υψηλές προσδοκίες και μπορεί να βγείτε εκτός προϋπολογισμού αν ξεκινάτε κάτι νέο. Προκειμένου να μην απογοητευτείτε, αποφύγετε τα μεγάλα ρίσκα. Για το 3ο δεκαήμερο το σημαντικό πλανητικό φαινόμενο είναι η επιστροφή της Αφροδίτης στο ζώδιό σας σε ανάδρομη πορεία στις 23/7. Μέχρι τις 4/7 αποφύγετε μεγάλες αλλαγές στην εμφάνισή σας και αισθητικές επεμβάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι διαπροσωπικές σχέσεις θα απασχολήσουν τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο, καθώς βάζετε σε προτεραιότητα τις προσωπικές σας ανάγκες και κάποιοι θα δυσαρεστηθούν. Παιχνίδια εξουσίας με συνεργάτες θα δημιουργήσουν τεταμένο κλίμα και μπορεί να επέλθει η λήξη μιας συνεργασίας. Ιδιαίτερη προσοχή στις 20/7 για πιθανή ένταση με το ταίρι σας. Δείξτε περισσότερη κατανόηση στις ανάγκες του. Από τις 23/7, που εισέρχεται ο Ήλιος στον Λέοντα, θα είναι κατάλληλη εποχή για ανάπαυλα. Το 2ο δεκαήμερο μπορεί να μη μείνετε ικανοποιημένοι αν ταξιδέψετε με φίλους και να διαπιστώσετε πως δεν ταιριάζουν τα γούστα σας. Αποφύγετε τις διακοπές με άτομα που δεν έχετε συμβιώσει. Η Αφροδίτη στις 23/7 γυρίζει ανάδρομη και για το 3ο δεκαήμερο ξεκινάει μια φάση έντονης εσωστρέφειας. Μια μυστική ερωτική σχέση θα συμβάλει στην ψυχική σας ανάταση και στην ανάκτηση της αυτοπεποίθησής σας.

ΖΥΓΟΣ

Επαγγελματικά ζητήματα θα απασχολήσουν τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο και ο φόρτος εργασίας σε συνθήκες καύσωνα θα σας εξαντλήσει. Είναι μια δύσκολη περίοδος για όσους δεν είστε διακοπές σε κάποια παραλία και δεν πρέπει να βάζετε τον εαυτό σας σε δοκιμασίες. Φροντίστε να κάνετε συχνά διαλείμματα. Μια μέρα που χρήζει ιδιαίτερης προσοχής είναι στις 20/7. Στις 23/7 ο Ήλιος εισέρχεται στον Λέοντα και φωτίζει τον τομέα της κοινωνικής σας ζωής. Το 2ο δεκαήμερο νιώθετε την ανάγκη για συνεχή επιβεβαίωση και βάζετε σε κίνδυνο τη σχέση σας. Η ερωτική σας ζωή είναι περίπλοκη και προβλέπονται εντάσεις. Το 3ο δεκαήμερο μην μπλέξετε τη φιλία με τα ερωτικά. Στις 23/7 η Αφροδίτη γυρίζει σε ανάδρομη πορεία και μπορεί να παρεξηγήσετε τις προθέσεις ενός φιλικού σας προσώπου. Μέχρι τις 4/9 ίσως να λαμβάνετε λάθος μηνύματα από κάποιες συμπεριφορές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι ευθύνες των παιδιών δεν σας αφήνουν περιθώριο για ψυχαγωγία και είστε κάπως μελαγχολικοί οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο. Ωστόσο προέχει η φροντίδα τους και εκεί πρέπει να επικεντρώνετε. Ενδεχομένως να νιώθετε απογοητευμένοι με άτομα του περιβάλλοντός σας που δεν σας στηρίζουν. Από τις 23/7, που εισέρχεται ο Ήλιος στον Λέοντα, θα σας δοθούν νέες ευκαιρίες για επαγγελματική ανέλιξη και αύξηση εσόδων. Το 2ο δεκαήμερο είστε πολύ ανταγωνιστικοί και μπορεί να κάνετε εσφαλμένες επιλογές. Στην παρούσα φάση πρέπει να δουλέψετε ομαδικά προκειμένου να μοιραστείτε τις ευθύνες. Η επιστροφή της Αφροδίτης σε ανάδρομη πορεία στις 23/7 μπορεί να προκαλέσει απογοητεύσεις σε νέα εγχειρήματα του 3ου δεκαημέρου και μέχρι τις 4/9 καλό θα είναι να αποφύγετε την επέκταση των επιχειρηματικών σας δραστηριοτήτων. Ενδεχομένως να χρειαστεί τη φροντίδα σας ένα ηλικιωμένο άτομο, αλλάζοντας την καθημερινότητά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ 

Αυτή την εποχή προσπαθείτε να μοιράσετε τον χρόνο μεταξύ της επαγγελματικής και της προσωπικής σας ζωής και είστε πολύ αγχωμένοι οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο. Είναι και η αφόρητη ζέστη που καταβάλλει όσους εργάζονται και οι ρυθμοί σας είναι πεσμένοι. Μια δύσκολη μέρα που θα πρέπει να προσέξετε την υγεία σας είναι στις 20/7. Αν δεν είστε σε θέση να φέρετε εις πέρας τα καθήκοντά σας, κόψτε ταχύτητα. Από τις 23/7, που εισέρχεται ο Ήλιος στον Λέοντα, θα είναι ιδανική εποχή για ταξίδια και διακοπές. Το 2ο δεκαήμερο αναζητάτε μια νέα απασχόληση με καλύτερες αποδοχές και είστε αποφασισμένοι να μετοικήσετε στο εξωτερικό. Αποφύγετε τη λήψη βιαστικών αποφάσεων. Με την επιστροφή της Αφροδίτης σε ανάδρομη πορεία στις 23/7 ίσως βρεθείτε σε μια εφήμερη καλοκαιρινή ερωτική σχέση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η επικοινωνιακή σας διάθεση είναι πεσμένη και δεν είστε σε θέση να ασχοληθείτε με τους στόχους σας οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο. Είστε μπουχτισμένοι και η ανάγκη σας για αποδράσεις είναι αυξημένη, αλλά δεν σας το επιτρέπουν οι συνθήκες. Προσπαθήστε να εστιάσετε σε ό,τι σας προκαλεί ευχάριστα συναισθήματα, ένα χόμπι ή μια δημιουργική δραστηριότητα. Από τις 23/7, που εισέρχεται ο Ήλιος στον Λέοντα, θα έχετε αύξηση εσόδων μέσω κοινών πόρων και θα ικανοποιήσετε τις επιθυμίες σας. Το 2ο δεκαήμερο κάνετε επιπολαιότητες που βάζουν σε κίνδυνο τη σχέση σας. Αποστασιοποιηθείτε για κάποιο διάστημα και ξεκαθαρίστε τα συναισθήματά σας. Η Αφροδίτη στις 23/7 γυρίζει σε ανάδρομη πορεία και επηρεάζει τους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο. Η επανασύνδεση με έναν πρώην έρωτα είναι πιθανή, αλλά δεν πρέπει να ενθουσιαστείτε. Μέχρι τις 4/9 προσέξτε τη διαχείριση κοινών πόρων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οικονομικά ζητήματα συνεχίζουν να απασχολούν τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο, καθώς προκύπτουν οφειλές που πρέπει να διευθετηθούν άμεσα και πρέπει να κρατήσετε άμυνες. Τα έξοδά σας είναι πολλά και δεν μπορείτε να κάνετε τον προγραμματισμό σας. Από τις 23/7, που εισέρχεται ο Ήλιος στον Λέοντα, μπορεί να προκύψει μια συνεργασία που θα αυξήσει το εισόδημά σας. Το 2ο δεκαήμερο είστε υπερβολικά προστατευτικοί και προκαλείτε ασφυξία στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Δείξτε τους περισσότερη εμπιστοσύνη. Επίσης, εξοικονομήστε χρόνο για τον εαυτό σας και χαλαρώστε. Ιδανική εποχή για να ξεκινήσετε διατροφή και άσκηση. Στις 23/7 η Αφροδίτη γυρίζει σε ανάδρομη πορεία και επηρεάζει τους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο. Οι διαπροσωπικές σας σχέσεις θα αποτελέσουν προτεραιότητα και θα μπείτε σε διαδικασία επαναπροσδιορισμού τους. Μέχρι τις 4/9 δεν θα είναι κατάλληλη εποχή για λήψη αποφάσεων και επισημοποίηση της σχέσης σας.    

ΙΧΘΥΣ

Οι προσωπικές σας ανάγκες βγαίνουν στην επιφάνεια και έρχονται σε αντίθεση με αυτές του συντρόφου σας και ίσως χρειαστεί να αποστασιοποιηθείτε για κάποιο διάστημα. Οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο ενδεχομένως να μην εισπράττετε την τρυφερότητα που αναζητάτε και χρειάζεστε χρόνο με τον εαυτό σας. Μην πάρετε αποφάσεις ενώ είστε σε ένταση. Από τις 23/7, που εισέρχεται ο Ήλιος στον Λέοντα, η καθημερινότητα θα είναι πιο ευχάριστη και θα ασχοληθείτε με τη φυσική σας κατάσταση. Το 2ο δεκαήμερο δεν είστε και πολύ πρόθυμοι να ασχοληθείτε με τα καθήκοντά σας και το μυαλό σας ταξιδεύει σε ειδυλλιακούς προορισμούς. Μέσα στο Σ/Κ μια εκδρομή θα σας προσφέρει στιγμές χαλάρωσης. Με την επιστροφή της Αφροδίτης σε ανάδρομη πορεία από τις 23/7 επαγγελματικά ζητήματα μπορεί να μην ικανοποιήσουν τις προσδοκίες των γεννημένων το 3ο δεκαήμερο.

ΠΗΓΗ:lifo.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Εξουδετερώθηκε ενεργή βόμβα κοντά στην έδρα των ΜΑΤ

Καιρός: “Καμίνι” από σήμερα η χώρα – Έως και 45 θα φτάσει η θερμοκρασία την Κυριακή

Έβγαλε αποστολή για Ντόχα η Αλεξία Καμμένου